Pedersen 5 juli op trainingsveld verwacht

Pedersen 5 juli op trainingsveld verwacht

Feyenoord-aanwinst Marcus Holmgren Pedersen sluit waarschijnlijk op 5 juli aan op het trainingsveld. Dat vertelde Arne Slot na afloop van het oefenduel tegen KAA Gent (1-1). De Noor doet dan de laatste training in Nederland mee, voor hij met de selectie afreist naar het trainingskamp in Oostenrijk.

Naast de wedstrijd zelf ging Slot ook in op de aanwinst. "Het is een Noorse, jonge jongen, met enorm veel snelheid en loopvermogen", vertelde hij over de 20-jarige rechtsback die overkomt van Molde FK. "Dat zijn heel fijne eigenschappen om te hebben voor een back. Daarnaast zou het ook prettig zijn als hij nog een beetje kan verdedigen", voegde hij er lachend aan toe. "Die indruk hebben we ook. Ik denk dat een heel goede speler is voor het komende seizoen."

Voorlopig staat Pedersen, die pas afgelopen donderdag zijn laatste wedstrijd voor Molde speelde, nog niet op het trainingsveld. "Ik denk dat hij 5 juli, vlak voor het trainingskamp, hier nog één keer meetraint. Daarvoor zal hij er al zijn om kennis te maken en misschien wat testjes te doen. Maar ik verwacht hem op 5 juli voor het eerst op het trainingsveld met de groep."

Lees meer over
Arne Slot Voorbereiding 2021/2022 Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties