'Paixão doorstaat medische keuring bij Feyenoord'

'Paixão doorstaat medische keuring bij Feyenoord'

Igor Paixão heeft zijn medische keuring bij Feyenoord met succes doorstaan. Dat meldde 1908.nl. De Braziliaan was dit weekend in Rotterdam om zijn transfer af te ronden, waarbij hij ook de wedstrijd in De Kuip tegen sc Heerenveen bezocht.

In het weekend vond ook zijn medische keuring plaats, die dus geen problemen heeft opgeleverd. Maandag werd al het papierwerk op orde gemaakt, wat betekent dat de bevestiging van zijn komst zeer snel zal volgen. Vervolgens zal Paixão wel eerst nog terugkeren naar Brazilië om zijn werkvergunning te regelen.

Wellenreuther
Ook Timon Wellenreuther lijkt zich zeer binnenkort Feyenoorder te mogen noemen. De doelman van Anderlecht werd naar verluidt maandag gekeurd in Rotterdam en het Algemeen Dagblad schreef maandagmiddag al dat zijn huurtransfer aanstaande is. Wellenreuther zal het keepersbestand weer compleet maken na het tijdelijke vertrek van Thijs Jansen naar TOP Oss.

Lees meer over
Igor Paixão Timon Wellenreuther
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties