"Paixão liet zien dat hij over een ongekende snelheid beschikt"

"Paixão liet zien dat hij over een ongekende snelheid beschikt"

De Eredivisie is inmiddels twee weken bezig, maar Feyenoord wacht nog altijd tot de selectie helemaal compleet is. De 22-jarige Braziliaanse vleugelspeler Igor Paixão moet daarin de volgende versterking worden. Zaterdagavond was hij al aanwezig in De Kuip bij de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.

"Paixão geniet volop", kopte De Telegraaf. De krant zag de Braziliaan op de tribune 'al warm draaien'. "Hij genoot van de sfeer in De Kuip, ging met iedereen op de foto en zag zichzelf al helemaal op de vleugel dartelen", zo werd opgemerkt.

De eerste geluiden die de krant opving over de speelstijl van Paixão, zijn eveneens erg positief. "De 22-jarige vleugelspits is volgens de kenners een dribbelsensatie en heeft bij zijn eerste testen op het trainingscomplex van Feyenoord laten zien dat hij over een ongekende snelheid beschikt."

Presentatie Paixão
Officieel is Paixão nog geen Feyenoorder, al lijkt zijn presentatie niet lang meer op zich te laten wachten. Afgelopen week vloog de Braziliaan al naar Nederland, waar hij op Schiphol door supporters werd ontvangen. Vervolgens meldde hij zich dus in De Kuip om zijn transfer af te ronden. Trainer Arne Slot sprak vrijdag tijdens zijn persconferentie de hoop uit dat Paixão zich 'in de komende dagen' Feyenoorder mag noemen.

Lees meer over
Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties