Supporters verwelkomen Paixão in Nederland

Supporters verwelkomen Paixão in Nederland

Igor Paixão is vandaag aangekomen in Nederland. De 22-jarige Braziliaan is iets na half 12 geland op Schiphol en is nu onderweg naar Rotterdam voor zijn medische keuring. Ook met de komst van Paixão waren er weer supporters aanwezig om de nieuweling te verwelkomen bij de mooiste club van Nederland. Feyenoorder Alexander Hilberts was als een van de eerste aanwezig en maakte een foto.

De verwachtingen zijn dat Paixão een contract gaat tekenen tot medio 2027 bij Feyenoord. Buitenlandse media maken melding van een transfersom van zes miljoen euro vast en dat kan nog oplopen naar negen miljoen euro door bonussen. Net als met Santiago Gimenez en Marcos López duurt het nog even voordat Paixão zijn papierwerk helemaal afgerond heeft.

Paixão wordt door Feyenoord gezien als directe vervanger van de vertrokken Luis Sinisterra. De Braziliaan heeft nog wel enkele weken nodig om zich aan te passen, zo zijn de verwachtingen intern bij de Rotterdammers. Paixão gaat de elfde aanwinst worden. Klik hier voor een overzicht van alle zomertransfers.

Lees meer over
Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties