Oud-Feyenoorder Sahin nieuwe trainer Borussia Dortmund

Oud-Feyenoorder Sahin nieuwe trainer Borussia Dortmund

Nuri Sahin is aangesteld als de nieuwe trainer van Borussia Dortmund. De oud-Feyenoorder is de opvolger van de vertrokken Edin Terzic, die donderdag zijn contract inleverde bij de Duitse topclub. De trainer voelde te weinig vertrouwen vanuit de clubleiding.

Sahin is door Borussia Dortmund gepromoveerd van assistent-trainer naar hoofdtrainer. De 35-jarige oud-voetballer heeft een contract getekend tot medio 2027 en was ook in beeld bij Feyenoord. De Rotterdammers hadden diverse trainers in kaart gebracht die geschikt waren om de aanvallende speelstijl van trainer Arne Slot voort te zetten.

Sahin stond op de shortlist in De Kuip, maar uiteindelijk werd de meer ervaren Brian Priske aangesteld. Sahin speelde een seizoen in De Kuip en wist daarin de TOTO KNVB Beker te winnen. De Turk was tijdens zijn huurperiode bij Feyenoord goed voor zes treffers en vijf assists in 29 Eredivisie-wedstrijden.

Lees meer over
Sahin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties