Oud-Feyenoorder Nuri Sahin beëindigt carrière

Oud-Feyenoorder Nuri Sahin beëindigt carrière

Nuri Sahin hangt zijn voetbalschoenen aan de wilgen. De oud-Feyenoorder heeft via Goal.com bevestigd per direct te stoppen als voetballer. De geruchten gingen al langer, maar vandaag is de officiële bevestiging naar buiten gekomen.

Sahin hoeft niet te vrezen dat hij na zijn voetbalcarrière in een zwart gat valt. De 33-jarige oud-middenvelder gaat aan de slag als trainer van Antalyaspor. Sahin tekende vorig seizoen een contract tot medio 2026 bij de Turkse club als speler-coach en kreeg de vrije keuze hoe lang hij nog door wilde voetballen.

Sahin speelde in het seizoen 2007-2008 in totaal 29 wedstrijden in het shirt van Feyenoord. De middenvelder was zes keer trefzeker en won dat seizoen de KNVB Beker met de Rotterdammers. Het toptalent werd dat seizoen voor één seizoen gehuurd van Borussia Dortmund. Sahin kwam verder uit voor Real Madrid, Liverpool, Weder Bremen en Antalyaspor.

Oud-Feyenoorder Nuri Sahin beëindigt carrière
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties