'Oud-Feyenoorder Nelson weigert contractvoorstel Arsenal'

'Oud-Feyenoorder Nelson weigert contractvoorstel Arsenal'

Reiss Nelson en Arsenal hebben nog geen overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De voormalige Feyenoorder heeft een voorstel van de Engelse club afgewezen en lijkt deze zomer transfervrij te vertrekken uit het Emirates Stadium.

Journalist Sami Mokbel van Daily Mail meldt dat Nelson de afgelopen dagen een nieuw voorstel van Arsenal heeft geweigerd. Het is niet bekend of The Gunners met een hoger aanbod zullen komen, mede omdat Nelson heeft aangegeven dat hij op het punt in zijn carrière is gekomen waarop hij meer speeltijd wil.

Nelson heeft geen gebrek aan belangstelling. Brighton & Hove Albion FC doet het momenteel goed in de Premier League en zal de 23-jarige aanvaller een meerjarig contractvoorstel doen en kan meer garanties bieden qua speeltijd. Nelson staat ook in de belangstelling van clubs uit Frankrijk, Spanje en Italië.

Nelson speelde vorig seizoen op huurbasis voor Feyenoord. In 32 wedstrijden voor de Rotterdamse club was hij goed voor vier treffers en zeven assists. Trainer Arne Slot heeft afgelopen zomer aangegeven dolgraag langer te beschikken over Nelson, maar financieel werd het een lastig verhaal voor de stadionclub.

Lees meer over
Reiss Nelson
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties