Nelson: ''Dat is iets dat ik heb moeten leren bij Feyenoord''

Nelson: ''Dat is iets dat ik heb moeten leren bij Feyenoord''

Reiss Nelson speelde vorig seizoen 21 wedstrijden voor Feyenoord. De aanvaller werd gehuurd van Arsenal en hoopte bij terugkeer een basisplek te veroveren bij The Gunners. Trainer Mikel Arteta was in ieder geval zeer tevreden over de ontwikkeling die Nelson in Rotterdam had doorgemaakt.

"Hij zei in de voorbereiding op dit seizoen dat hij een erg goede verandering zag in mijn mentaliteit en hoe ik zaken benader", zo citeert Voetbal International Nelson. "Mikel zei dat het nooit aan mijn talent gelegen heeft, maar dat hij wel het idee had dat ik soms niet besefte wat voor kansen voor mij lonkten. Dat is iets dat ik heb moeten leren bij Feyenoord. Hij wilde dat ik daar op voort zou borduren bij Arsenal."

Nelson is inmiddels hersteld van een dijbeenblessure en hoopt weer belangrijk te worden voor de huidige koploper van de Premier League. Arteta is veel bezig met de 23-jarige aanvaller. Nelson is dan ook lovend over zijn trainerskwaliteiten. ''Mikel hielp me onder meer bij oefeningen waar ik een verdediger op moest zoeken. Hij gaf me dan tips over kleine zaken, bijvoorbeeld over hoe ik mijn bovenlichaam het beste kon bewegen in de buurt van een verdediger.''

Lees meer over
Reiss Nelson
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties