Oud-Feyenoorder Marsman keert definitief terug in Nederland

Oud-Feyenoorder Marsman keert definitief terug in Nederland

Oud-Feyenoorder Nick Marsman is de komende maanden weer op de Nederlandse velden te bewonderen. De 33-jarige doelman heeft transfervrij de overstap gemaakt naar ADO Den Haag en heeft woensdagmiddag een contract voor zes maanden getekend bij de nummer drie uit de Keuken Kampioen Divisie.

''Door de langdurige blessure van Wentges en deelname van Nikiema aan de Afrika Cup, wilden we onze selectie versterken met een ervaren doelman om het keepersteam weer compleet te maken. Met Marsman hebben we die gewenste versterking gevonden,'' vertelt technisch directeur en oud-verdediger van Feyenoord, Joris Mathijsen, op de clubwebsite.

Met het aantrekken van Marsman geeft ADO Den Haag een stevig signaal af naar de concurrentie. De Haagse club wil promoveren naar de Eredivisie en hoopt ook Jordy Buijs en Jens Toornstra aan de selectie toe te voegen. Het lijkt echter dat laatstgenoemde een lastige zaak zal worden. De oud-Feyenoorder en middenvelder van FC Utrecht heeft aangegeven voor zijn kans te willen gaan in de Galgenwaard.

Marsman speelde dertig wedstrijden in het shirt van Feyenoord. De doelman vertrok in de zomer van 2021 transfervrij naar de Amerikaanse club Inter Miami CF. In totaal kwam hij tot 29 duels in de Major League Soccer en zeven wedstrijden in de USL Championship. In Nederland speelde hij ook voor FC Twente, Go Ahead Eagles en FC Utrecht.

Lees meer over
Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties