Marsman: "Ik werd geweldig opgevangen door de groep en door de club"

Marsman: "Ik werd geweldig opgevangen door de groep en door de club"

Afgelopen winter keerde Nick Marsman terug op het trainingscomplex van Feyenoord. In een periode zonder programma bij zijn huidige club Inter Miami, mocht hij in Rotterdam zijn conditie op peil houden. In gesprek met De Telegraaf laat de keeper weten dat Feyenoord een speciaal plekje heeft gekregen in zijn hart.

Afgelopen zomer verliet Marsman Feyenoord voor een avontuur in de Sunshine state, bij Inter Miami. Na twee seizoenen bij de Rotterdammers laat hij weten de club nog altijd intensief te volgen. "Ik kijk bijna elke wedstrijd, dat is hier vaak om 8 of 10 uur ’s ochtends. Ik vond het ook heel fijn dat ik in de tussentijd mee kon trainen en ik werd geweldig opgevangen door de groep en door de club. De uitschakeling in Europa was een flinke teleurstelling, maar het is fantastisch om te zien hoe ze het dit jaar doen."

Tweede keeper
Tijdens zijn eerste seizoen in Miami was Marsman de eerste keeper en heeft hij alles gespeeld. In de laatste wedstrijd raakte hij geblesseerd aan zijn kruisband, wat zorgde voor een lange periode van herstel. Dit seizoen heeft trainer Philip Neville gekozen voor een andere keeper en zit Marsman vooral op de bank. "Dit seizoen hebben ze voor hem, een Amerikaanse jongen, gekozen. Het is voor mij nu wachten op een kans om het te laten zien. Volgende week speel ik wel in het bekertoernooi, dus dan kan ik wel minuten maken."

Lees meer over
Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties