'Oud-Feyenoorder Malacia na veertien maanden nog niet fit'

'Oud-Feyenoorder Malacia na veertien maanden nog niet fit'

Tyrell Malacia is nog altijd niet teruggekeerd bij Manchester United. De oud-Feyenoorder staat al veertien maanden aan de kant met een knieblessure en het is nog altijd niet duidelijk wanneer hij zijn rentree kan maken tijdens de groepstraining. De Engelse topclub is dan ook zonder de linksback begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Malacia is in totaal twee keer geopereerd aan zijn knie en in dat hele traject ging van alles mis. Na onenigheid over de medische begeleiding werd er afgelopen winter een herstelplan uitgestippeld, maar afgelopen december ging het opnieuw mis waardoor er besloten moest worden om voor de tweede keer onder het mes te gaan.

Daarna waren de verwachtingen dat Malacia begin 2024 weer beschikbaar zou zijn voor Manchester United. Die inschatting bleek te optimistisch en nu blijkt maanden later dat de linksback nog altijd geen minuten kan maken. Journalist Samuel Luckhurst laat weten dat er momenteel ook geen indicatie gegeven kan worden wanneer Malacia weer kan meetrainen.

Voor Feyenoord is de blessure van Malacia ook slecht nieuws. De Rotterdammers hebben namelijk de linksback verkocht in 2022 voor een bedrag van vijftien miljoen euro exclusief bonussen van twee miljoen euro. Ook is er een doorverkooppercentage bedongen. De kans dat Manchester United nog winst gaat maken op de 24-jarige verdediger is klein.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties