Oud-Feyenoorder Kleijn: ''Door de trainer niet goed genoeg bevonden''

Oud-Feyenoorder Kleijn: ''Door de trainer niet goed genoeg bevonden''

Mike Kleijn speelde vanaf zijn zesde jaar bij Feyenoord. De 19-jarige middenvelder heeft er onlangs voor gekozen om een meerjarig contract te tekenen bij Sparta Rotterdam. Kleijn is vandaag begonnen met trainen bij zijn nieuwe werkgever en spreekt open en eerlijk over zijn teleurstellende seizoen bij Feyenoord Onder 21.

"Afgelopen seizoen ben ik regelmatig geblesseerd geweest. Feyenoord heeft een heel goed team, het draait goed. Uiteindelijk ben ik door de trainer niet goed genoeg bevonden", is de duidelijke conclusie van Kleijn. "Hopelijk is dat bij Sparta anders en kan ik het de trainer zo moeilijk mogelijk maken. Ik ben tevreden als ik veel minuten heb gespeeld in de Eredivisie en een bepaald aantal basisplaatsen heb gehad."

De Feyenoord Academy is vanaf nu verleden tijd. "Ik heb daar dertien jaar gezeten dus dit is wel even wennen. Voor mijn eigen ontwikkeling is dit de beste keuze, een stap hogerop. Ik sluit bij het eerste aan en wil in het team groeien. Ik hoor veel dat het mentaal wel goed zit bij mij. Ik stop pas als ik heb wat ik wil en dat ben ik nu ook van plan. Cristiano Ronaldo is een mooi voorbeeld, daar ben ik fan van. Zijn mindset heb ik veel bewondering voor."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties