Officieel: Kleijn maakt overstap van Feyenoord naar Sparta

Officieel: Kleijn maakt overstap van Feyenoord naar Sparta

Feyenoord ziet Mike Kleijn de overstap maken naar Sparta Rotterdam. De 19-jarige middenvelder liep uit zijn contract bij de stadionclub en kiest ervoor om voor vier seizoenen te tekenen op Het Kasteel. Kleijn zat een aantal keer bij de wedstrijdselectie van het eerste elftal, maar tot een officieel debuut kwam het niet.

''Hoewel de transferwindow nog niet geopend is, zijn wij op de achtergrond al druk bezig om de selectie voor volgend seizoen samen te stellen'', vertelt technisch Directeur Gerard Nijkamp op de clubwebsite van Sparta. ''Wij denken dat Mike een belangrijke rol kan gaan spelen in de toekomst. Bij Feyenoord staat hij goed aangeschreven en maakte hij op ons ook een goede indruk in de wedstrijden die we van hem bekeken hebben.''

''Ondanks zijn negentien jaar is hij al aanvoerder van het hoogste jeugdelftal. Daarnaast kan Mike op zowel het middenveld, voornamelijk als een ‘acht’, en als linksback uit de voeten, wat hem multifunctioneel maakt. We zijn blij Mike volgend seizoen welkom te heten bij Sparta.''

De in Breda geboren en getogen Kleijn begon zijn voetbalcarrière bij vv Baronie. In 2011 maakte hij op 6-jarige leeftijd de overstap naar de jeugdopleiding van Feyenoord. Dit seizoen maakt hij onderdeel uit van Feyenoord Onder 21, het hoogste jeugdelftal van Feyenoord Academy.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties