Mike Kleijn op lijst grootste talenten ter wereld

Mike Kleijn op lijst grootste talenten ter wereld

Feyenoorder Mike Kleijn (17) is door de Engelse krant The Guardian opgenomen in de Top 60 van de grootste talenten ter wereld. De talentvolle middenvelder staat in de lijst met spelers die ook geboren zijn in het jaar 2005.

"Hij is heel behendig en heeft al meegetraind met het eerste. Geloof me maar, hij komt eraan. Misschien volgend jaar al, let maar op", vertelde Hedwiges Maduro eerder over zijn kwaliteiten. De huidige assistent-trainer van Almere City werkte met Kleijn samen bij Oranje Onder-17. De krant noemde ook Antoni Milambo and Jaden Slory als hele grote talenten in de jeugdopleiding van de Rotterdammers, maar ze werden niet opgenomen in de lijst.

Kleijn maakte op 8 januari 2022, in een vriendschappelijk duel tegen PEC Zwolle, zijn officieuze debuut voor Feyenoord. De linksbenige centrale middenvelder speelde een half uur in de met 3-1 gewonnen wedstrijd. Eerder bestempelde de Engelse krant Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida en Jari Schuurman al eens als de grote talenten van hun generatie.

Klik hier voor de complete lijst

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties