'Oud-Feyenoorder Idrissi kan aan de slag in Turkije'

'Oud-Feyenoorder Idrissi kan aan de slag in Turkije'

Istanbul Başakşehir heeft zich gemeld bij Oussama Idrissi. De 27-jarige aanvaller kan transfervrij de overstap maken naar Turkije nadat zijn contract met Sevilla FC is ontbonden. Volgens journalist Yağız Sabuncuoğlu zijn de eerste contacten door de nummer negentien uit de Süper Lig inmiddels gelegd.

Idrissi moet Istanbul Başakşehir helpen aan de broodnodige doelpunten. De Turken hebben na drie wedstrijden nog geen doelpunt weten te scoren en kregen er wel vijf tegen. De voormalige werkgever van oud-Feyenoorder Eljero Elia staat daardoor een na laatste en wacht nog op de eerste overwinning van het nieuwe seizoen.

Het is niet bekend of Idrissi openstaat voor een overgang naar Turkije. Eerder was er ook interesse vanuit Saudi-Arabië, maar de rechtspoot wilde eerst wachten op andere aanbiedingen. Idrissi traint momenteel mee met de beloften van Feyenoord om zijn conditie op peil te houden, zodat hij fit kan aansluiten bij een nieuwe werkgever. Een contract bij Feyenoord zit er niet in voor Idrissi.

Lees meer over
Oussama Idrissi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties