Opstelling Feyenoord: Trauner en Dilrosun op tijd fit

Opstelling Feyenoord: Trauner en Dilrosun op tijd fit

De opstelling van Feyenoord voor de eerste wedstrijd van seizoen 2022/23 is bekend. In Arnhem trapt de ploeg van trainer Arne Slot tegen Vitesse af met onder meer Gernot Trauner en Javairo Dilrosun in de basis. De twee golden nog als twijfelgeval, maar zijn beiden fit genoeg om te starten. Eerstgenoemde doet dat opvallend genoeg als aanvoerder, in plaats van doelman Justin Bijlow.

Hoe de formatie er precies uit zal zien, moet nog blijken. Het lijkt er echter op dat Marcus Pedersen en Patrik Wålemark samen de linkerflank zullen bezetten. In dat geval speelt Lutsharel Geertruida als rechtsback, Jacob Rasmussen als centrumverdediger naast Trauner en Dilrosun op de rechterflank.

Verder heeft Fredrik Aursnes, die aan Benfica wordt gelinkt, gewoon nog een basisplaats op het middenveld. Hij speelt daar samen met aanwinsten Quinten Timber en Sebastian Szymanski. Marcos Senesi is zijn transfer naar Bournemouth al aan het afronden en is er dus niet meer bij.

Opstellingen
Vitesse: Houwen; Arcus, Ferro, Tronstad, Frederiksen, Cornelissen, Meulensteen, Bero, Domgjnoi, Wittek, Manhoef
Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Rasmussen, Pedersen; Aursnes, Timber, Szymanski; Dilrosun, Danilo, Wålemark

Reserves
Vitesse: Reiziger, Van Haveren; Flamingo, Sankoh, Hajek, Huisman, De Regt, Yapi, Buitink, Van Duivenbooden
Feyenoord: Marciano, Jansen; Benita, Hartman, Hendrix, Toornstra, Bassett, Naujoks, Taabouni, Alireza, Idrissi

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties