Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Bannis

Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Bannis

Feyenoord heeft de opstelling bekend gemaakt voor de uitwedstrijd tegen FC Drita. De Rotterdammers willen de volgende ronde van de UEFA Europa Conference League breiken ten koste van de Kosovaarse voetbalclub uit Gjilan. Trainer Arne Slot kiest voor de eerste wedstrijd van de tweede voorronde voor Naoufal Bannis in de punt van de aanval. De talentvolle spits speelde een uitstekende voorbereiding en heeft een plek in de basis afgedwongen. Róbert Boženík moet hierdoor plaats nemen op de bank.

Achraf El Bouchataoui laat het eerste duel wegens privéomstandigheden aan zich voorbijgaan. Ook Alireza Jahanbakhsh is er niet bij. De nieuwste aanwinst van Feyenoord gaat vermoedelijk zondag in de oefenwedstrijd zijn debuut maken voor de Rotterdammers. Luis Sinisterra is wel fit genoeg en start dan ook in de basis. De wedstrijd is live te bekijken op ESPN en start om 21:00 uur. Ook is het duel te volgen via ons liveblog.

Opstellingen
FC Drita: Malouku; Limani, Jamal, Cuculi, Blakcori; Vucaj, Jashari; Azeraj, Fazliu, Muja; Simonsovski.
Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Fer, Senesi, Malacia; Til, Toornstra, Kokcu, Linssen, Bannis, Sinisterra.

Wissels
FC Drita: Rexhepi, Cakoli, Namani, Irogue, Onaka, Krasniqi, P. Islami, Haxhimusa, D. Islami, Blade, Kryeziu.
Feyenoord: Marciano, Jansen, Diemers, Antonucci, Bozenik, Hendriks, Conteh, Burger, Hartjes, Milambo.

Lees meer over
Naoufal Bannis Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties