Feyenoord strekt benen op wedstrijddag

Feyenoord strekt benen op wedstrijddag

Feyenoord speelt vanavond de eerste Europa Conference League-wedstrijd uit de historie. FC Dirta uit Kosovo is in de tweede voorronde de tegenstander. De Rotterdammers bereiden zich op het belangrijke uitduel rustig voor met een wandeling door de stad.

Feyenoord hoopt vanavond in het Stadiumi Fadil Vokrri, dat normaal gesproken plaats kan bieden aan 13.500 toeschouwers, direct een goed resultaat neer te zetten. Voor het duel FC Drita – Feyenoord worden 3.500 bezoekers toegelaten.

Naar schatting zijn er honderd supporters van Feyenoord afgereisd naar Kosovo, die niet aanwezig kunnen zijn. "Jammer", reageert Jens Toornstra in gesprek met RTV Rijnmond. "Helemaal als je zo'n lange reis maakt. Dan wil je graag in het stadion zitten. Helaas zijn de regels zo. Dat wisten de supporters ook, maar uiteraard heb je ze het liefste erbij. Maar ze stonden hier net al, dus dat voelt wel goed.''

Lees meer over
Conference League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties