Trauner mist duel tegen Partizan en vraagteken voor Klassieker

Trauner mist duel tegen Partizan en vraagteken voor Klassieker

Gernot Trauner is morgen tegen Partizan niet inzetbaar. De verdediger heeft vandaag niet meegetraind omdat hij besmet is geraakt met het coronavirus. Trauner is ook een vraagteken voor de wedstrijd tegen Ajax.

John de Wolf wilde niet te veel prijsgeven of er nog meer corona gevallen zijn bij Feyenoord. De assistent-trainer vertelt dat er momenteel een á twee spelers zijn die kampen met klachten. Na doorvragen van een journalist vertelt De Wolf dat één geval dus Trauner is.

Feyenoord moet het ook doen zonder Arne Slot en Marino Pusic. De trainer en assistent-trainer zitten ziek thuis met coronaklachten. Justin Bijlow is zoals bekend niet beschikbaar. De Wolf maakt zich geen zorgen voor de wedstrijd van morgen. ''Normaal gesproken moeten we het gewoon redden. Daar gaan we dan ook alles aan doen om er in een volle Kuip een mooie feestje van te maken.''

De Wolf acht de kans groot dat Arne Slot voor de Klassieker weer beschikbaar is voor Feyenoord. De trainer is namelijk van der week al positief getest op corona. ''De kans is zeer groot dat de trainer misschien wel terug is voor zondag. Mits hij klachten vrij is natuurlijk. Dan zit hij gewoon op de bank. Hij is niet vandaag positief getest.''

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022 Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties