'Ook Brighton toont interesse in Kökcü'

'Ook Brighton toont interesse in Kökcü'

Het Engelse Brighton & Hove Albion toont interesse in de diensten van aanvoerder Orkun Kökcü, zo meldt het Engelse tabloid The Sun. De ploeg uit Zuid-Engeland draait een uitstekend seizoen en is zoekende naar versterking om ook volgend seizoen deze lijn voort te zetten.

Volgens de Engelse tabloid voegt Brighton & Hove Albion zich in het rijtje van Arsenal en Leicester City als geïnteresseerde clubs uit de Premier League. Op het middenveld van Brighton staan momenteel sterspelers als Alexis Mac Allister en Moises Caicedo. De club verwacht dat deze spelers aankomende zomer niet te houden zijn en ziet Kökcü als een juiste opvolger.

De aanvoerder van Feyenoord wordt al enkele weken in verband gebracht met topclubs uit het buitenland. Onder andere Borussia Dortmund en Benfica zouden al concrete interesse hebben getoond in de Turkse middenvelder. De Engelse krant The Guardian schreef eerder deze week dat, op basis van diverse statistieken en data, Kökcü ook geschikt zou zijn op het middenveld bij Liverpool. De 22-jarige nummer tien van Feyenoord heeft een geschatte marktwaarde van ongeveer dertig miljoen euro.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties