Officieel: Naujoks verruilt Feyenoord voor Excelsior

Officieel: Naujoks verruilt Feyenoord voor Excelsior

Feyenoord heeft officieel afscheid genomen van Noah Naujoks. De 20-jarige middenvelder is overgenomen door Excelsior, waar hij maandagmiddag een contract tekende tot medio 2025.

Naujoks speelde al sinds zijn zevende in de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij speelde twee officiële duels in het eerste elftal, maar perspectief om binnen de selectie van Arne Slot door te groeien was er niet. Vandaar dat een winterse transfer voor alle partijen de beste optie was. Welk bedrag Excelsior aan de stadgenoot overmaakt, is niet bekend. Wel heeft Feyenoord bij de verkoop een doorverkooppercentage bedongen.

Op de website van zijn nieuwe club kwam Naujoks met een eerste reactie. "De reden dat ik voor Excelsior heb gekozen, is omdat ik denk me bij deze club verder te kunnen ontwikkelen", legde hij uit. "De kans op speelminuten is hier groter dan bij Feyenoord. Natuurlijk was het lastig om Feyenoord na zo'n lange tijd te verlaten, maar voor mijn eigen ontwikkeling is dit wel een logische keuze."

Lees meer over
Noah Naujoks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties