Officieel: Gimenez maakt komst Paixão bekend

Officieel: Gimenez maakt komst Paixão bekend

Igor Paixão mag zich definitief speler van Feyenoord noemen. De Rotterdammers hebben zijn komst officieel bekend gemaakt via Santiago Gimenez' Twitter account. De Mexicaan maakte eerder de komst van Jacob Rasmussen per ongeluk bekend en Feyenoord haakt daar nu op in met de komst van de talentvolle Braziliaan. Paixão heeft zich tot medio 2027 verbonden aan Feyenoord.

''Het is een grote droom voor mij die uitkomt om voor een grote Europese club als Feyenoord te spelen'', vertelt Paixão, die bij Feyenoord gaat spelen met rugnummer 14. ''Ik heb er hard voor gewerkt om te staan waar ik nu sta en ben klaar om het team te helpen, zowel binnen als buiten het veld. Ik hoop dat ik een bijdrage kan leveren aan de groep met mijn manier van spelen.''

De in het Noord-Braziliaanse Macapa geboren Igor Paixão werd op 14-jarige leeftijd gescout door de jeugdopleiding van Coritiba. Zijn komst geeft Arne Slot extra opties op de flanken. De snelle, behendige buitenspeler beschikt over een passeeractie, waardoor hij ook in de kleine ruimtes goed uit de voeten kan. Paixão maakte begin 2019 zijn debuut voor het eerste elftal van Coritiba. Sindsdien speelde hij 85 wedstrijden, waarin hij goed was voor negentien doelpunten en dertien assists.

Paixão is op dit moment alweer terug naar Brazilië om zijn papier werk in orde te maken. Net als met Santiago Gimenez en Marcos López gaat het even duren voordat Paixão kan meetrainen met de Rotterdammers. De buitenspeler is voor Feyenoord alweer de twaalfde aanwinst van de zomerse transferwindow en zijn nog niet klaar. Trainer Arne Slot voegt het liefst nog een centrale verdediger en een middenvelder toe aan de selectie.

Lees meer over
Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties