Officieel: Bournemouth presenteert Senesi

Officieel: Bournemouth presenteert Senesi

Marcos Senesi is definitief geen speler van Feyenoord meer. De centrale verdediger maakt de overstap naar AFC Bournemouth. De Engelsen betalen een bedrag van vijftien miljoen euro en dat kan met bonussen nog oplopen naar zeventien miljoen euro. De Rotterdamse club heeft in de onderhandelingen ook een doorverkoop percentage bedongen.

''Afscheid nemen van Feyenoord doet me veel'', vertelt de 25-jarige Senesi op de clubwebsite van de stadionclub. ''Feyenoord was mijn eerste club in Europa en ik heb mij altijd erg thuis gevoeld in Rotterdam. Ik heb met de club en de supporters een mooie weg afgelegd en indrukwekkende tijden beleefd. Niet in de laatste plaats door onze prestaties in Europa vorig seizoen.''

''Met dat doel ben ik drie jaar geleden ook naar Rotterdam gekomen en ik ben nog altijd heel blij met die keuze'', vervolgt de Argentijn zijn verhaal. ''Spelen bij Feyenoord heeft een boost gegeven aan mijn ontwikkeling en mijn leven enorm verrijkt. Ik ben iedereen bij deze club en de trouwe aanhang dan ook heel erg dankbaar.''

Senesi speelde sinds de zomer van 2019 in het shirt van Feyenoord. Hij kwam toen voor een bedrag van ruim zes miljoen euro over van San Lorenzo. De Argentijnse club heeft ook nog recht op een deel van de transfersom aangezien er afspraken zijn gemaakt over een doorverkoop percentage. Senesi heeft bij de club uit de Premier League een contract getekend tot medio 2026 met een optie op nog een jaar.

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties