'Feyenoord bedingt doorverkooppercentage bij transfer Senesi'

'Feyenoord bedingt doorverkooppercentage bij transfer Senesi'

Feyenoord heeft opnieuw sterk onderhandeld, zo meldt De Telegraaf. De Rotterdammers hebben Marcos Senesi voor een bedrag van vijftien miljoen euro verkocht aan AFC Bournemouth en dat kan door bonussen nog flink oplopen.

Feyenoord kan in de toekomst ook nog profiteren wanneer Senesi opnieuw een transfer weet te maken. De stadionclub heeft namelijk een percentage bedongen bij doorverkoop. De kassa rinkelt hiermee opnieuw voor Feyenoord.

San Lorenzo, de club waar Feyenoord Senesi vandaan haalde, bedong bij de verkoop ook een doorverkoop percentage. De Argentijnen krijgen daardoor nog eens 1,2 miljoen euro bijgeschreven van Feyenoord. Senesi gaat bij AFC Bournemouth een contract tekenen voor vier seizoenen.

Feyenoord stelt zich hard op
De verwachtingen zijn dat Feyenoord Fredrik Aursnes ook nog gaat verkopen aan Benfica. De Portugese club moet het eerste bod wel flink verhogen om de Noor los te weken. Volgens de krant stelt Feyenoord zich hard op nu het deze transfer niet nodig heeft om financieel sterker te worden.

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties