Ochtendjournaal: Het is vooral aftellen naar Tirana

Ochtendjournaal: Het is vooral aftellen naar Tirana

Ondanks de spectaculaire wedstrijd tussen Feyenoord en PSV, ging het in de ochtendkranten maar weinig over het duel zelf. Net als in De Kuip werd ook daar vooral al toegeleefd naar de finale van de Conference League op 25 mei in Tirana. De verwachting is dat dat affiche ook de laatste twee competitieduels zal overschaduwen.

'Aan de polonaise komt maar geen einde', kopte het Algemeen Dagblad, nadat het Feyenoord drie dagen na het overleven van de return in Marseille ook tegen PSV nog knap terug wist te komen. De krant zag hoe het Legioen zich tijdens de topper opperbeste vermaakte, ook toen de stand en het spelbeeld nog nadrukkelijk in het voordeel van de bezoekers waren. "Het gaf perfect weer hoe de stemming in Rotterdam is na de eliminatie van Olympique Marseille. Die derde plek komt toch wel in handen van Feyenoord en verder is het vooral aftellen naar Tirana."

Daar kwam dus ook nog eens bij dat Cyriel Dessers in de laatste minuut zorgde dat Feyenoord ook nu niet als verliezer van het veld hoefde te stappen. "En de Kuip vierde dus alweer groot feest. In de aanloop ging het over de roze wolk waarop de hele club zweeft na de droomserie op Europees toneel. Dat beeld is niet afgenomen. Go Ahead Eagles en FC Twente zullen dienen als twee oefenpartijtjes, opwarmertjes voor het grote klapstuk in Albanië."

De Telegraaf schreef dat nu de derde plek veilig is, er nog maar een taak rest voor Feyenoord: fit blijven voor de finale. Arne Slot gaf al aan tegen Go Ahead Eagles mogelijk enkele spelers rust te geven, om tegen FC Twente - de laatste wedstrijd voor Tirana - weer in zijn sterkste elf te gaan spelen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties