'Nog geen akkoord over Hancko; onderhandelingen verlopen moeizaam'

'Nog geen akkoord over Hancko; onderhandelingen verlopen moeizaam'

De gesprekken met Sparta Praag over Dávid Hancko verlopen moeizaam. Dat meldt Voetbal International vrijdagmiddag. De Tsjechen vragen veel meer dan Feyenoord wil betalen voor de centrale verdediger.

De transferwaarde van de 24-jarige verdediger wordt geschat op 4,5 miljoen euro, maar Sparta Praag verlangt dus veel meer dan dat. Feyenoord deed naar verluidt een bod van zes miljoen euro, maar dat werd resoluut van tafel geveegd.

De Tsjechen vroeger in het begin van de transferwindow ook al een hoog bedrag voor Hancko, maar de Rotterdammers verwachtten dat de uitschakeling in de voorronden van de Conference League de vraagprijs zou laten zakken. Dat is tot op heden dus nog niet het geval.

Intern hoopt naar verluidt iedereen dat er een deal kan worden gesloten met Sparta Praag, maar dat is dus nog niet zo vanzelfsprekend. Hancko is de ideale opvolger van de naar Bournemouth vertrokken Marcos Senesi; de Slowaak kan de Argentijn één op één vervangen. Jacob Rasmussen is immers als back-up gehaald. Hancko heeft nog een contract tot medio 2024 bij Sparta Praag.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties