'Feyenoord maakt met nieuw bod geen indruk op Sparta Praag'

'Feyenoord maakt met nieuw bod geen indruk op Sparta Praag'

Feyenoord blijft bijzonder actief op de transfermarkt. De Braziliaan Igor Paixão is onderweg naar Nederland om zijn overstap naar de Rotterdammers af te ronden en het is ook de bedoeling dat Dávid Hancko snel wordt toegevoegd aan de selectie.

Gisteren werd bekend dat Feyenoord een bod van rond de zes miljoen euro heeft neergelegd bij Sparta Praag. De Tsjechen zijn echter niet onder de indruk en twijfelen überhaupt of het verstandig is om de 24-jarige Slowaak deze window nog te verkopen.

Volgens journalist Jan Vacek is de houding van Sparta Praag goed te verklaren. Hancko is een belangrijk onderdeel van het team en één van de leiders in het elftal. De linkspoot heeft nog een contract tot medio 2024 en is momenteel gewoon in voorbereiding voor de wedstrijd van aanstaande zondag tegen SK Sigma Olomouc.

iSport voegt toe dat de onderhandelingen nog volop lopen en de houding van het bestuur van Sparta Praag een tactiek kan zijn om de prijs verder op te drijven. Transferexpert Rutger Vinke liet eerder in Studio1908 weten dat de nummer 6 uit de Tsjechische 1. Liga een tegenvoorstel heeft gedaan dat met bonussen richting de tien miljoen euro gaat.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties