'Feyenoord meldt zich officieel voor Hancko'

'Feyenoord meldt zich officieel voor Hancko'

Dávid Hancko moet de opvolger worden van Marcos Senesi. De Argentijn heeft de overstap gemaakt naar AFC Bournemouth. Feyenoord heeft inmiddels een eerste bod neergelegd bij Sparta Praag en hiermee de onderhandelingen geopend, zo meldt 1908.nl.

De 24-jarige Hancko staat nog tot medio 2024 onder contract bij Sparta Praag. De marktwaarde van de linkspoot wordt geschat op een bedrag van ruim vier miljoen euro. Het is niet de eerste keer in deze window dat Feyenoord contact heeft met de Tsjechische voetbalclub.

Sportief directeur Tomáš Rosický gaf toen echter aan dat een akkoord niet dichtbij was. "Ik kan bevestigen dat die interesse er is", vertelde de oud-voetballer. "Maar we willen niet dat een van onze sleutelspelers vertrekt. We weten ook hoe de voetballerij werkt, maar de ideeën over de prijs van beide clubs zijn op dit moment aanzienlijk verschillend."

De huidige situatie van Feyenoord is inmiddels bekend. De Rotterdammers hebben miljoenen verdiend op de transfermarkt waardoor het kans ziet om Hancko nu wel los te kunnen weken bij Sparta Praag. De speler zelf staat open voor een avontuur in De Kuip.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties