'Feyenoord biedt zes miljoen euro op Hancko'

'Feyenoord biedt zes miljoen euro op Hancko'

Dávid Hancko moet de volgende aanwinst worden voor Feyenoord. De Rotterdammers hebben inmiddels een bod van zes miljoen euro op tafel gelegd bij Sparta Praag voor de 24-jarige centrale verdediger, zo meldt journalist Luděk Mádl.

Mádl weet ook te melden dat Sparta Praag eerder in de window een bod van vijf miljoen euro van de Rotterdammers heeft geweigerd. Nu Feyenoord met de verkoop van Marcos Senesi een directe vervanger zoekt is het bod inmiddels verhoogd. De verwachtingen zijn dat het niet lang gaat duren voordat beide partijen elkaar vinden in een transfersom.

Hancko is een veelzijdige verdediger, die zowel in het centrum als aan de linkerkant uit de voeten kan. De Slowaak is ook een verdediger met veel snelheid en past daardoor goed in het systeem van trainer Arne Slot. De linkspoot heeft nog een contract tot medio 2024 en staat open voor een overstap naar De Kuip.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties