Nieuw bod van Feyenoord verandert niets: FC Twente weigert Zerrouki te verkopen

Nieuw bod van Feyenoord verandert niets: FC Twente weigert Zerrouki te verkopen

FC Twente blijft bij zijn standpunt om Ramiz Zerrouki niet te verkopen. Ook na het nieuwe bod wat Feyenoord zondagmiddag op de 24-jarige middenvelder deed, zo bevestigt technisch directeur Jan Streuer in gesprek met Tubantia.

''Bij een deal moeten drie partijen tevreden zijn: de speler, de kopende club en de verkopende club. Een club heeft het recht om nee te zeggen bij een verkoop'', zegt Streuer. ''Dat lijkt me ook heel normaal, omdat het voor ons een zeer ongunstig moment is bij de herstart van het seizoen en Feyenoord ook nog eens een concurrent is.''

De Rotterdammers boden afgelopen zomer naar verluidt 4,5 miljoen euro voor Zerrouki, maar dat kwam niet in de buurt van de vraagprijs van FC Twente. ''Feyenoord heeft toen de kans gehad, maar ze hebben de deadline zelf laten verlopen. Wij kunnen de problemen niet voor ze oplossen'', gaat Streuer verder. Dat Zerrouki zich niet zomaar meer neerlegt bij het standpunt van FC Twente, maakt de technisch directeur niet zoveel uit.

''Als elke speler weg wil bij het eerste beste bod van een andere club, dan hoeven we geen contracten meer af te sluiten'', vervolgt Streuer. ''Feyenoord gaat zoiets ook niet doen als er een club is voor Orkun Kökcü.'' De Rotterdammers lijken het in de zomer dus weer opnieuw te moeten proberen. ''Dan staan we open voor een transfer. Sterker nog: dan houden we er ook rekening mee'', aldus de technisch directeur.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties