'Zerrouki wil koste wat het kost Feyenoord-transfer; arbitragezaak niet uitgesloten'

'Zerrouki wil koste wat het kost Feyenoord-transfer; arbitragezaak niet uitgesloten'

Ramiz Zerrouki 'wil er alles aan doen om de transfer naar Feyenoord te maken', zo meldt 1908.nl. Een arbitragezaak, waarbij een transfer juridisch geforceerd kan worden, wordt niet uitgesloten. Het is de laatste mogelijkheid voor Zerrouki om deze winter de overstap naar De Kuip te maken, aangezien FC Twente hem niet wil laten gaan.

Een arbitragezaak komt in Nederland nauwelijks voor. Ruim anderhalf jaar geleden sleepte Micky van de Ven zijn toenmalige club FC Volendam voor de arbitragecommissie omdat ze zijn transfer naar VfL Wolfsburg blokkeerden. De speler wilde daarom dat Volendam zijn contract ontbond, maar dat wees de arbitragecommissie af. Uiteindelijk kwam de transfer alsnog rond.

Het argument van Van de Ven was destijds dat hij er bij een transfer naar Wolfsburg financieel en sportief op vooruitging. Dat kan Zerrouki eventueel ook als argument gebruiken. Want hoewel FC Twente ervan overtuigd is dat Feyenoord een 'directe concurrent' is, is een overstap naar Feyenoord in alles een stap omhoog voor Zerrouki: financieel en sportief.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties