Feyenoord doet nieuw bod op Zerrouki; speler stelt zich harder op

Feyenoord doet nieuw bod op Zerrouki; speler stelt zich harder op

Feyenoord legt zich niet neer bij de beslissing van FC Twente om Ramiz Zerrouki niet te verkopen. De Rotterdammers hebben zondagmiddag daarom een nieuw bod gedaan op de 24-jarige middenvelder, zo meldt Voetbal International. Het nieuwe voorstel zou 'in de buurt komen van acht miljoen euro'.

Volgens De Telegraaf gaat het om een bod van 6,5 miljoen euro, dat middels bonussen kan oplopen richting acht miljoen euro plus een doorverkooppercentage. In de zomer bood Feyenoord maximaal vijf miljoen euro. Zerrouki heeft vrijdagavond na de gewonnen wedstrijd tegen FC Emmen (2-0) met zijn zaakwaarnemer, broer en Jan Streuer (de technisch directeur van FC Twente) om de tafel gezeten. De speler maakte in dat gesprek nogmaals duidelijk dat hij dolgraag naar Feyenoord wil.

Volgens VI heeft Zerrouki aan Streuer verteld dat hij teleurgesteld is in FC Twente dat, net als in de zomer, opnieuw niet wil meewerken aan een transfer naar Feyenoord. Streuer zou tijdens het gesprek op vrijdagavond hebben toegezegd nu wel te willen meewerken aan een vertrek, indien een bod van de Rotterdammers ook door de Raad van Commissarissen van FC Twente zou worden geaccepteerd.

Zaterdag, een dag later dus, liet Streuer de betrokken partijen vervolgens weer weten dat een transfer onbespreekbaar is. De zaakwaarnemer van Zerrouki vroeg daarom aan de technisch directeur van de Tukkers of hij in gesprek wilde gaan met Dennis te Kloese om in ieder geval te horen wat de directeur van Feyenoord te vertellen had, maar daar zag Streuer niks in.

Zerrouki stelt zich harder op
Waar Zerrouki de handelswijze van FC Twente eerder nog oogluikend toestond, is dat nu niet meer het geval. De middenvelder gaat zich volgens De Telegraaf 'niet zomaar neerleggen bij een nieuwe weigering van de Tukkers om mee te werken aan een transfer'. Zerrouki heeft een overstap naar Feyenoord allesbehalve uit zijn hoofd gezet.

Hij ziet de Rotterdammers als een mooie positieverbetering en is bang dat Feyenoord niet voor een derde keer terugkomt. Zerrouki is transfervrij binnengekomen bij FC Twente en knokte zichzelf na een lastige 2,5 jaar in de basis. Volgens De Telegraaf vindt de speler dat hem een stap naar Feyenoord niet voor een tweede keer ontnomen mag worden.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties