Minteh richt zich tot Feyenoord-supporters: "Bedankt voor alles!"

Minteh richt zich tot Feyenoord-supporters: "Bedankt voor alles!"

Yankuba Minteh is Feyenoord dankbaar voor zijn huurperiode. De talentvolle aanvaller maakte afgelopen seizoen indruk in De Kuip en verdiende mede daardoor een miljoenentransfer naar Brighton & Hove Albion. Minteh laat zich via sociale media lovend uit over de supporters.

"Hallo Feyenoorders'', begint de international van Gambia zijn verhaal. ''Ik wil van deze gelegenheid gebruikmaken om iedereen te bedanken voor de fantastische support in mijn tijd bij Feyenoord. Ten eerste wil ik gedag zeggen tegen de club, de spelers en de staf. Ik wil deze kans gebruiken om jullie te bedanken voor de geweldige tijd en herinneringen samen."

''Ik hou van de club, maar ik begin nu aan een nieuw hoofdstuk. Ik wil dan ook de supporters, de fans en de staf en iedereen binnen de club bedanken voor de geweldige support en de fantatische tijd die we samen hebben doorgebracht. Ik blijf jullie volgen en jullie wedstrijden kijken. Veel succes in het nieuwe seizoen! Heel erg bedankt''

Vorig jaar verhuisde Minteh voor acht miljoen euro van Odense BK naar Newcastle United, waar hij een contract tekende tot medio 2028. De Engelse topclub besloot hem direct uit te lenen aan Feyenoord, waar hij onder leiding van Arne Slot uitgroeide tot een vaste waarde. In totaal speelde Minteh 37 wedstrijden, waarin hij 11 doelpunten maakte en 6 assists gaf.

Lees meer over
Yankuba Minteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties