'Mike Kleijn donderdag in wedstrijdselectie Feyenoord'

'Mike Kleijn donderdag in wedstrijdselectie Feyenoord'

Feyenoord heeft veel vertrouwen in de 16-jarige Mike Kleijn. De zestienjarige middenvelder traint de hele week al mee met het eerste van de Rotterdammers en zit donderdag zelfs bij de wedstrijdselectie.

Dit weet het goed ingevoerde @Varkenoordfan te melden op Twitter. Feyenoord speelt donderdag de Conference League-wedstrijd tegen Maccabi Haifa. De ploeg van trainer Arne Slot heeft zich al geplaatst voor de volgende ronde en krijgt daarom de ruimte om spelers te sparen.

De in Breda geboren en getogen Kleijn begon zijn voetbalcarrière bij vv Baronie. In 2011 maakte hij op 6-jarige leeftijd de overstap naar de jeugdopleiding van Feyenoord. Kleijn heeft een contract tot medio 2023 in De Kuip.

Kökcü en Trauner
Gernot Trauner en Orkun Kökcü zijn er donderdag in De Kuip niet bij. De twee Feyenoorders worden gespaard. Hierdoor krijgen anderen de kans om zich te bewijzen. De Oostenrijker was afgelopen weekend geblesseerd en kon daardoor niet meedoen. Kökcü viel met een lichte blessure uit. Justin Bijlow is nog altijd een vraagteken.

Lees meer over
Conference League Feyenoord
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties