Meijer: ''Als we ons daar onderuit spelen liggen er kansen''

Meijer: ''Als we ons daar onderuit spelen liggen er kansen''

Hoewel er thuis tegen FC Utrecht weinig kansen werden gecreëerd en er met 0-3 werd verloren, ziet de trainer van N.E.C., Rogier Meijer, morgenavond toch kansen om Feyenoord pijn te doen.

''Ik vind dat we voetballend steeds beter worden. Schöne en Barreto hebben aangetoond een goed koppel te kunnen vormen op het middenveld. We begonnen sterk aan de tweede helft en voor mijn gevoel was het wachten op de 1-1'', blikte Meijer nog terug op de wedstrijd tegen FC Utrecht in gesprek met De Gelderlander.

De trainer denkt dat er mogelijkheden liggen in Rotterdam. ''We zullen tegen Feyenoord niet opeens de kansen aaneenrijgen, maar er liggen wel mogelijkheden voor ons. We moeten er ook van genieten, want het is een fantastische wedstrijd om te mogen spelen. Feyenoord speelt dit seizoen op een andere manier dan voorheen. Er zit veel meer dynamiek in het elftal door de backs, buitenspelers en de diepgaande Til. Ze willen hoog druk zetten en als we daar ons onderuit kunnen voetballen, dan liggen er kansen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties