#TT | Marciano genoemd bij FC Emmen

#TT | Marciano genoemd bij FC Emmen

Ofir Marciano wordt in de wandelgangen in verband gebracht met een overstap naar FC Emmen. De 32-jarige doelman van Feyenoord mag vertrekken en de club uit de Eredivisie lijkt uitkomst te bieden voor de Rotterdammers.

Dit meldt het account Garjisorare. Marciano heeft nog een contract tot medio 2023 in De Kuip. Afgelopen seizoen was hij voor Feyenoord belangrijk door Justin Bijlow voor een aantal weken te vervangen. Mede door een prachtige redding op een geplaatst schot van Dimitri Payet in de thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille werd uiteindelijk de finale van de Conference League behaald.

Feyenoord wil het liefst de selectie versterken met een ervaren doelman. Eerder werden onder meer Jeroen Zoet en Sergio Padt voorzichtig gelinkt aan Feyenoord. Zoet koos ervoor om nog even actief te blijven in het buitenland en voor Padt werden de Rotterdammers nooit concreet. De laatste weken werden er geen andere namen in verband gebracht met Feyenoord.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met de laatste berichtgeving uit de buitenlandse roddelpers.

Lees meer over
Tabloid Transfers Ofir Marciano
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties