Manchester United gaat voor kerst beslissen over toekomst Diallo

Manchester United gaat voor kerst beslissen over toekomst Diallo

Amad Diallo heeft zich inmiddels weer aangesloten bij het eerste van Manchester United. De talentvolle aanvaller liep een blessure op afgelopen zomer en was daardoor maanden niet inzetbaar. Diallo stond toen op het punt om een tijdelijke overstap te maken naar Feyenoord, maar dat ging uiteindelijk niet door.

Manchester United heeft veel vertrouwen in Diallo en gaat snel een keuze maken wat het beste is voor zijn ontwikkeling. Een verhuurperiode is een serieuze optie voor de Engelse grootmacht, zo vertelt trainer Ole Gunnar Solskjaer op de persconferentie in aanloop naar het Champions League duel tegen Atalanta.

''We moeten voor kerst beslissen of hij hier genoeg zal spelen, of dat hij tijdelijk moet vertrekken'', reageert Solskjaer op een vraag van journalist Simon Stone. Transferexpert Fabrizio Romano weet te melden dat Feyenoord nog altijd concreet aast op de komst van Diallo. Het is de bedoeling dat de 19-jarige Diallo voor een langere periode op huurbasis naar De Kuip moet komen.

Lees meer over
Amad Diallo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties