Diallo reageert voor het eerst: ''Beetje frustrerend''

Diallo reageert voor het eerst: ''Beetje frustrerend''

Amad Diallo stond afgelopen zomer op het punt om een huurtransfer naar Feyenoord te maken. De talentvolle aanvaller van Manchester United raakte echter geblesseerd en de Engelse club besloot Diallo dichtbij huis te laten revalideren.

Diallo was al persoonlijk akkoord en keek ernaar uit om voor Feyenoord te spelen. ''Dat was een beetje frustrerend voor mij. Je moet mentaal sterk zijn en dat gold vooral voor mij op dat moment. Ik had op huurbasis speelminuten kunnen maken, maar door mijn blessure ging het niet door'', vertelt de 19-jarige aanvaller in gesprek met Manchester United TV.

Diallo is momenteel hersteld en klaar om aan te sluiten bij de selectie. ''Het gaat heel goed. Vandaag is de laatste dag van mijn herstel. Ik denk dat ik morgen klaar ben om bij de groep aan te sluiten. Dat geeft een goed gevoel. Om er zo lang uit te zijn met een blessure is niet fijn. Nu ben ik terug en voel ik me goed. Ik hoop blessurevrij te blijven.''

Feyenoord gaat in de winterstop wederom een poging wagen om Diallo naar De Kuip te halen. De Rotterdammers willen de aanvaller voor een langere periode huren van Manchester United. De grote vraag is of het ook gaat lukken. Clubs uit de Premier League, Bundesliga en Championship azen ook op zijn komst.

Lees meer over
Amad Diallo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties