Arnesen bevestigt: ''Deal Diallo gaat niet door'' (update)

Arnesen bevestigt: ''Deal Diallo gaat niet door'' (update)

Amad Diallo komt toch niet naar Feyenoord, zo weet Voetbal International te melden. De 19-jarige aanvaller heeft een blessure opgelopen en daardoor valt een overstap naar de Rotterdammers in het water.

De Feyenoord-watcher weet te melden dat Feyenoord er alles aan heeft gedaan om Diallo op huurbasis naar De Kuip te halen. De teleurstelling bij technisch directeur Frank Arnesen is dan ook groot, aangezien zijn komst al helemaal rond was.

Feyenoord heeft nog een aantal dagen om de selectie te versterken. Trainer Arne Slot liet voor de wedstrijd tegen FC Utrecht al doorschemeren dat er meer opties zijn om de aanval te versterken. Diallo was er inderdaad één van.

Reactie Arnesen
''Hij is geblesseerd geraakt, het gaat niet door’', zegt De Deen in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Jammer, alles was rond. Ik heb veel met de mensen bij Manchester United gesproken, maar het is verstandiger om hem bij die club te laten herstellen. Het kan wel even duren voor hij terug is.''

Lees meer over
Amad Diallo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties