López: ''Persoonlijk voel ik me heel lekker op het veld''

López: ''Persoonlijk voel ik me heel lekker op het veld''

Marcos López arriveerde afgelopen zomer bij Feyenoord en sprak amper Engels. De linksback heeft zich ook op dat vlak ontwikkeld en gaf afgelopen weekend voor het eerst een interview in het Engels. López voelt zich goed bij Feyenoord en is tevreden met zijn eigen spel tegen FC Utrecht.

''Ik voel me goed'', begint de 23-jarige López in gesprek met Feyenoord Media. ''Ik heb een lange tijd minder minuten gemaakt. Zondag begon ik echt in de basis. Ik heb het gevoel dat ik goed speelde en het team ook. En nu pakken we de drie punten, dat is belangrijk voor ons. Persoonlijk voel ik me heel lekker op het veld en daarnaast ook met het team.''

Feyenoord bleef ook diep in de tweede helft tegen FC Utrecht hoog druk zetten. ''Dat is de mentaliteit van het team. De trainer heeft het altijd over intensiteit, het hoog druk zetten op het veld. We weten dat we nog vier wedstrijden te gaan hebben. We moeten ons elke dag en elke wedstrijd verbeteren, maar we moeten scherp blijven en blijven spelen met deze intensiteit."

López wil geen moment verslappen en daarmee aantonen klaar te zijn om meer minuten te maken in het eerste van Feyenoord. ''Mentaal ben ik alleen maar bezig om een goede wedstrijd te spelen, omdat het voor mij belangrijk is om goed te spelen. Want er is sterke concurrentie met Quilindschy Hartman op de linksbackpositie. Ik voel me goed over mijn prestaties.''

Lees meer over
Marcos López
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties