López ontbreekt in wedstrijdselectie; Danilo twijfelgeval

López ontbreekt in wedstrijdselectie; Danilo twijfelgeval

Marcos López moet zijn debuut voor Feyenoord nog even uitstellen. De aanwinst van de Rotterdammers zit morgen niet bij de wedstrijdselectie van Feyenoord voor het thuisduel tegen FC Emmen. López heeft een lichte blessure overgehouden aan het oefenduel met Willem II.

Mats Wieffer keert ook nog niet terug bij Feyenoord. De middenvelder speelde afgelopen week nog wel mee met de Rotterdammers in het besloten oefenduel, maar heeft daar klachten aan overgehouden. Danilo Pereira da Silva kreeg op de training nog een schop. ''Het is afwachten of hij morgen kan spelen'', vertelde Slot.

Dávid Hancko is wel klaar voor zijn eerste minuten in het shirt van Feyenoord. De verdediger is fit en behoort dan ook tot de wedstrijdselectie. ''Hij heeft niet de problematiek van een visum, dus die is gelijk speelklaar. Paixão verwacht ik straks op het trainingscomplex met zijn visum. Hij moet alleen nog wachten op een pasje. Dus hij is niet inzetbaar.''

Lees meer over
Marcos López
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties