Lof voor Nieuwkoop: "Op een leeftijd waarop hij iets extra's brengt"

Lof voor Nieuwkoop: "Op een leeftijd waarop hij iets extra's brengt"

Bart Nieuwkoop kroonde zich zaterdag tot matchwinner namens Feyenoord op bezoek bij RKC Waalwijk. Met zijn spel en zijn doelpunt maakte de rechtsback indruk op oud-voetballer Martijn Meerdink. Hij stelde namens De Telegraaf het Elftal van de Week samen en ruimde daarin een plekje in voor Nieuwkoop.

Volgens Meerdink toont het spel van Nieuwkoop 'de breedte van de selectie van Feyenoord aan'. "Zowel vooruit als achteruit is hij een heel gedreven jongen en is hij inmiddels op een leeftijd waarop hij ook iets extra's brengt. Hij maakte nu al een belangrijke goal, na zoveel gemiste kansen van Feyenoord. En hij had bijna nog een weergaloze assist op Stengs, maar dat werd natuurlijk afgevlagd."

Elftal van de Week
Lars Unnerstall (FC Twente); Bart Nieuwkoop, Siebe Horemans (Excelsior), André Ramalho (PSV); Oscar Fraulo (FC Utrecht), Ryan Flamingo (FC Utrecht), Willum Willumsson (Go Ahead Eagles), Joey Veerman (PSV); Steven Berghuis (Ajax), Brian Brobbey (Ajax), Koki Ogawa (NEC)

Lees meer over
Bart Nieuwkoop
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties