Linssen: ''We hebben plezier, we jutten elkaar op''

Linssen: ''We hebben plezier, we jutten elkaar op''

Bryan Linssen toonde zich na afloop van de wedstrijd een redelijk tevreden mens, maar had ook het gevoel dat er nog meer in had gezeten, iets waar hij gelijk in had. “Het was een mooie avond, maar hij had nog iets mooier kunnen zijn."

"Het is zonde dat we Justin volgende week moeten missen", aldus Linssen voor de camera van ESPN. Feyenoord liet de tegenstander bijna de gehele wedstrijd kansloos. “We wilden deze wedstrijd kapotmaken. Zorgen dat we het gelijk afmaken. Daarbij was het voor ons belangrijk om geen tegengoal te krijgen, daarom gingen we na de rust gelijk op zoek naar de 4-0."

"Daarna zie je dat er wat hakballetjes en balletjes achter het standbeen komen, van bijvoorbeeld Sinisterra. Dat krijg je als je lekker in je vel zit en een goede pot speelt", zo vervolgt Linssen. “We hebben plezier, we jutten elkaar op. Dit is hoe we graag willen voetballen.”

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties