'Linssen nadert akkoord met Urawa Red Diamonds'

'Linssen nadert akkoord met Urawa Red Diamonds'

Bryan Linssen staat voor een vertrek bij Feyenoord. De transfer van de spits naar Urawa Red Diamonds is volgens RTV Rijnmond de laatste dagen een stap dichterbij gekomen. Linssen heeft de Japanse club laten weten open te staan voor een avontuur en nadert een persoonlijk akkoord.

Feyenoord en de voormalige club van Shinji Ono hebben nog altijd goed contact met elkaar. De twee clubs hebben een samenwerkingsverband. Linssen heeft nog een contract voor één seizoen in de Kuip en Feyenoord kan rekenen op een transfersom van Urawa Red Diamonds. De hoogte hiervan is nog niet bekend gemaakt.

Linssen heeft vorige week al aangegeven in gesprek te zijn met Urawa Red Diamonds. Voor de spits is het vooral belangrijk dat het complete plaatje klopt. ''Dat er wat speelt is duidelijk en dat ik met ze aan het praten ben is ook zeker zo. Of we er echt gaan uitkomen weet ik oprecht niet. Waar dat vanaf hangt? Het hele plaatje! Het is niet naast de deur en dan moet alles kloppen. Het is niet alleen een salaris.'

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties