Linssen na frustrerende middag: "Er was vandaag geen bal aan"

Linssen na frustrerende middag: "Er was vandaag geen bal aan"

Bryan Linssen zag zijn vervanger Cyriel Dessers Feyenoord in de absolute slotfase op 0-1 schieten tegen Sparta. Zo kon de spits toch nog juichen na een verder frustrerende wedstrijd. "Er was vandaag geen bal aan", zei de Limburger.

"Om een leuke wedstrijd neer te kunnen zetten, heb je ook twee teams nodig", stelde Linssen na afloop tegenover ESPN. "Dat klinkt negatief tegenover Sparta, zo bedoel ik het niet. Zij spelen voor hun een prima wedstrijd. Ze zijn niet heel gevaarlijk geworden uit hun lange ballen, maar ze zijn toch vervelend. Er hoeft er maar een fout te vallen."

Achterin gooide Sparta het goed dicht, waar ook Linssen last van had. Hij kwam tot slechts één grote kans op aangeven van Luis Sinisterra, maar stuitte op doelman Maduka Okoye. "De enige kans die ik kreeg, moest zitten", weet hij. "Daar baal ik wel van. Ik wilde hem laag houden, maar hij kwam precies tegen de binnenkant van z'n knie aan en bleef onder hem liggen. Dat is balen."

''We feesten met z'n allen, ook al ben je gewisseld''
Daar voegde Linssen snel aan toe dat hij enorm blij is dat Feyenoord toch nog won. Dat het zijn concurrent Dessers was die hem maakte, maakt voor hem niet uit. "Als ik scoor, hoop ik ook dat hij blij is, want uiteindelijk is het goed voor het team. Nu deed hij het op een heel belangrijk moment en stond ik vooraan met hem te juichen. We zijn een fantastisch team en gunnen het elkaar. We feesten met z'n allen, ook al ben je gewisseld of zit je op de bank."

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties