Lingr opgeroepen voor nationale elftal van Tsjechië

Lingr opgeroepen voor nationale elftal van Tsjechië

Ondrej Lingr is wederom opgeroepen voor het nationale elftal van Tsjechië. De aanvallende middenvelder kwam afgelopen zomer over van Sparta Praag en maakte tot dusver nog niet echt veel minuten voor Feyenoord. Toch weerhoudt dat bondscoach Jaroslav Silhavy er niet van om de 25-jarige Lingr op te roepen.

Tsjechië speelt komende interlandperiode twee wedstrijden in de kwalificatie voor het EK van 2024. In groep E met Albanië, Polen, Moldavië en Faeröer staat het nationale elftal van Lingr momenteel op de tweede plek. Op vrijdag 17 november wordt er om 20:45 uur in Warschau afgetrapt tegen Polen en drie dagen later wordt Moldavië ontvangen in het Andrův stadion.

Lingr heeft in totaal negen interlands achter zijn naam staan, maar heeft het tot op heden toch vooral moeten doen met invalbeurten. Zijn debuut maakte hij in maart 2022 tegen Zweden. Ook in de vorige interlandperiode werd hij opgeroepen, toen speelde de middenvelder van Feyenoord één volledige wedstrijd tegen de Faeröer. De teller staat momenteel nog op nul doelpunten en nul assists.

Lees meer over
Ondřej Lingr
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties