Ivanusec ontvangt na blessure direct weer oproep voor Kroatië

Ivanusec ontvangt na blessure direct weer oproep voor Kroatië

Luka Ivanusec is opgeroepen voor de komende interlands van Kroatië. De Feyenoorder ontbrak tijdens de vorige interlandbreak vanwege een blessure, maar terwijl hij bij Feyenoord pas net weer terug is, is hij direct alweer opgeroepen.

Kroatië speelt midden november twee interlands, die beslissend zijn in de strijd om kwalificatie voor het EK van 2024. Volgens de virtuele stand grijpt Kroatië nét naast een ticket, omdat het op doelsaldo onder nummer 2 Wales staat. In de laatste twee duels wachten echter Letland (18 november) en Armenië (21 november), op papier de makkelijkste tegenstanders uit groep D.

Voor Ivanusec staat de teller op 16 interlands, waarin hij 2 keer scoorde en 1 assist gaf. In het huidige elftal is hij een vaste basisspeler, al moest hij de laatste twee wedstrijden missen door zijn blessure. Sinds die blessure wacht hij bij Feyenoord overigens nog op zijn basisrentree.

Lees meer over
Luka Ivanušec
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties