Vijf Feyenoorders in voorselectie Nederlands Elftal

Vijf Feyenoorders in voorselectie Nederlands Elftal

Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, Quilindschy Hartman, Calvin Stengs en Mats Wieffer zijn opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands Elftal. Feyenoord is met vijf spelers hofleverancier van het Nederlands elftal. Opvallend genoeg zit uitblinker Quinten Timber niet in de voorlopige selectie van Oranje.

Bondscoach Ronald Koeman heeft in totaal 26 spelers opgenomen in zijn voorselectie. ''We hebben ervoor gekozen alleen spelers op deze voorlopige lijst te zetten die 100% fit zijn. Natuurlijk houdt onze medische staf de fitheid van alle spelers nauwlettend in de gaten. Pas over twee weken maak ik de definitieve selectie bekend. Het kan dus gebeuren dat we dan alsnog kunnen kiezen voor jongens die niet op deze lijst staan.''

Het Nederlands elftal komt maandag 13 november in Zeist bijeen om zich voor te bereiden op de laatste twee speeldagen van de kwalificatie voor het Europees kampioenschap. Zaterdag 18 november speelt Oranje tegen Ierland in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Dinsdag 21 november besluit de ploeg van Koeman de EK-kwalificatiecampagne met een wedstrijd tegen hekkensluiter Gibraltar. Beide wedstrijden beginnen om 20.45 uur (Nederlandse tijd).

Vijf Feyenoorders in voorselectie Nederlands Elftal
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties