LASK-trainer baalt van vertrek Trauner: ''Ons hart werd eruit gerukt''

LASK-trainer baalt van vertrek Trauner: ''Ons hart werd eruit gerukt''

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat de komst van Gernot Trauner officieel bekend gemaakt wordt. De Oostenrijkse verdediger zat zondag al op de tribune in De Kuip en wordt naar verluidt vandaag medisch gekeurd. De trainer van LASK, Dominik Thalhammer, baalt van het vertrek van Trauner.

''Ons hart werd eruit gerukt. We verliezen een geweldige verdediger die de ploeg de afgelopen jaren als aanvoerder heeft geleid'', zegt Thalhammer bij Sky. ''Dit hoort bij voetbal. De kans deed zich voor om speler te worden van een grote club. Ik begrijp hem dat hij op 29-jarige leeftijd iets anders wilde dan LASK. Dat moet je hem toestaan.''

Volgens geruchten probeerde LASK met een last-minute aanbod het contract van Trauner nog te verlengen om hem zo bij de club te houden. De verdediger van LASK, die de afgelopen vier jaar bijna geen wedstrijd miste, koos echter voor Feyenoord. De Oostenrijkers huurden Dario Maresic met een optie tot koop en anticipeerden daarmee al op het vertrek van Trauner. ''Het was geen gemakkelijke week voor ons, maar met Maresic hebben we een goede jonge speler die in de voetsporen van Trauner zal treden'', zegt Thalhammer.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties