'LASK lijkt te anticiperen op vertrek Feyenoord-target Trauner'

'LASK lijkt te anticiperen op vertrek Feyenoord-target Trauner'

LASK Linz lijkt rekening te houden met een vertrek van aanvoerder Gernot Trauner naar Feyenoord. De club uit Oostenrijk heeft Dario Maresic van Stade Reims gehuurd met een optie tot koop. De 21-jarige verdediger speelt op dezelfde plek in de defensie als Trauner.

Feyenoord heeft niet veel centrale verdedigers tot zijn beschikking en moet daarom kijken naar versterkingen. Leroy Fer speelt in de voorbereiding rechts naast Marcos Senesi, maar het is afwachten wat zijn rol wordt wanneer Lutsharel Geertruida is hersteld van zijn blessure.

LASK-coach Dominik Thalhammer reageerde eerder deze week al op het eerste bod van Feyenoord, dat rond de één miljoen euro zou liggen. ''Dit aanbod komt niet eens in de buurt van onze verwachtingen en is niet serieus genoeg om door te gaan. Ik denk dat we de komende dagen zullen laten zien in welke richting we gaan'', zei de trainer in gesprek met Ligaportal.

Als het aan Trauner zelf ligt, wordt hij de nieuwe centrale verdediger van Feyenoord. De 29-jarige aanvoerder van LASK Linz zou zelf erg graag zijn eerste stap buiten de Oostenrijkse competitie willen zetten. Hij hoopt daarom dat de clubs het eens kunnen worden. De Oostenrijker heeft nog een contract tot 2024 bij LASK Linz.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties